Thajské masáže Praha

Česká Miss World 201221.03.2013

Česká Miss World 2012 Česká Miss World 2012 Česká Miss World 2012
Česká Miss World 2012 Linda Bartošová spolu s dalšími kolegyněmi a finalistkami uvařila ve speciálním vydání pořadu Prostřeno a celý večer jako příjemné překvapení zakončily skvělé masáže salónů THAJKA!
„Jsem normální dvacetiletá holka,“ představila se Linda Bartošová, pořadu VIP Prostřeno, která studuje žurnalistiku a od února získává ostruhy jako reportérka TopStar Magazínu. „Nejsem žádná velká kuchařka a nechci to omlouvat svým nízkým věkem, ale nikdy jsem zatím neměla tu potřebu či motivaci vařit,“ přiznává upřímně Linda Bartošová. Soupeřky vědí, že Linda Bartošová miluje thajské recepty a správně očekávají asijské VIP Prostřeno menu.
Polívka pálí jako čert a ještě se u ní musí přemýšlet, tři věci se nejí, slouží v receptu jen jako koření. Jak to budou holky vybírat a dělit? Tereza Fajksová trochu lapá po dechu, prý kdyby byla v animovaném filmu, šly by jí obláčky z uší. Jitka zase musí pořád smrkat, ale chválí. Terezka Chlebovská se těší na sladkou tečku, lepivou rýži s mangem.
Linda Bartošová v nervozitě ve VIP Prostřeno zapomněla největší pařmence Hance nalít přípitek. Zato dívky ocenily šikovné ruce masérek salónů THAJKA, které sladce dokončily večírek v thajském stylu. Velmi uvolněná nálada a velmi příjemné překvapení. Holky se cítily jako na dovolené v Thajsku, což byl Lindin záměr - trocha nostalgie a připomínka loňského soustředění.